Uw jacuzzi-specialist

Wie zijn wij?

Luxor is reeds meer dan 20 jaar op de markt als verdeler van het Amerikaanse merk "LA-SPA's". Nu "AMERICAN WHIRLPOOLS" Luxor is een familiebedrijf opgericht door Leon Schoovaert en Luce-Anne Lamberts. Luce-Anne komt uit een familie van zwembadbouwers en Leon heeft 8 jaar gewerkt bij Monsanto als burgerlijk ingenieur en heeft dan resoluut voor de spa branche gekozen. Na 10-jaar is Dominique Lamberts mee aan de kar komen trekken (juriste komende uit de zwembadsector). Samen met Rita, Leonard en Marcel garanderen we een super service aan onze klanten. Momenteel is Luxor actief in meerdere Europese landen zoals Zwitserland, Duitsland, Franktijk, Italië, Luxemburg, Portugal en Spanje. Onze leuze is kwaliteit leveren alsook een degelijke dienst na verkoop. Momenteel hebben onze spa's een levensduur van meer dan 20 jaar. We kunnen dan ook de juiste wisselstukken leveren wanneer nodig, zelfs na 20 jaar. Indien de stukken niet meer gemaakt worden zoeken wij een oplossing.

Ons gamma is ondertussen uitgebreid met swim-spa's zowel van het merk AMERICAN WHIRLPOOLS als van het merk MASTER SPA. Waarom MASTER SPA? Zij zijn op dit moment de grootste fabrikant van swim-spa's in de wereld en hebben MICHAEL PHELPS als gebruiker van hun swim-spa's met turbine. Zij zijn ook de officiële sponsor van IRONMAN en de Amerikaanse nationale zwemploeg. Dus met hen hebben we de meeste performante swim-spa's in huis.

Daarnaast was de vraag groot naar wellness totaal concepten. Een antwoord hierop hebben we gevonden bij de firma AWT waar we nu al een 8 jaar mee samenwerken. Samen maken we wellness concepten op maat bevattende naar de keuze van de klant een: sauna, IR-cabine, hamam, spa, douche, combi sauna, enz....

 

Service van a tot z

Wie spa’s zegt, zegt Luxor. Wij bieden u kwalitatieve baden in alle mogelijke afmetingen, uitrustingen, kleuren en opties. Maar onze service stopt uiteraard niet bij aankoopadvies en levering van uw mobiele bubbelbad. Wij verzorgen ook de inbouw of opbouw van uw jacuzzi bij u thuis. Daarnaast zijn we specialist in waterbehandeling. Dankzij onze knowhow en onderhoudsproducten geniet u elke dag weer van perfect helder, zuiver en schoon water.

Bad op maat

Welke spa, hot tub, whirlpool of jacuzzi u ook zoekt, bij specialist Luxor bent u aan het juiste adres voor een verwarmd buitenbad op maat van uw wensen. Droomt u van een groot, rond bubbelbad in de tuin of op het terras, of wilt u een privé wellness installeren in uw kelder? Niets is te gek voor Luxor! Wij installeren uw bad of sauna op maat van uw wensen en mogelijkheden.

Kom eens kijken

Een nieuwe jacuzzi moet u zien, voelen én uitproberen! In onze ruime showroom in Kapelle-op-den-Bos vindt u alle mogelijke modellen op een rij en kunt u naar hartenlust baden uitproberen. Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit van een Luxor-jacuzzi of contacteer uw specialist voor meer informatie.

 

debug